Как да ъплоудваме на сървъра?

Колкото и неприятна част да е кошчето, то си остава нужда във всеки форум затова и тук си имаме такова.
User avatar
sonik_blast
Пристрастен GEEK
Posts: 2336
Joined: 11 Nov 2005, 17:57
Skype: sonik_blast_headoff
Location: София
Contact:

Как да ъплоудваме на сървъра?

Unread post by sonik_blast »

<!--sizeo:23--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Темата е в процес на преработка <!--sizec--></span><!--/sizec-->
Не е важното къде си, важното е да си там, но да не си сам.
Колкото по-умен ставам, толкова по-тъп изглеждам в очите на другите.
No Fea Sonik Is Hea, YouR End Is Nea!

слави
заклет форумец
Posts: 184
Joined: 21 Jan 2006, 19:56
Location: София
Contact:

Unread post by слави »

за Java virtual machine ще кажа само,че не ми върши никаква работа,защото когато я инсталирах ми каза да си рестартирам компютъра.Рестартирах го,след това го включвам и потърсих къде е програмата и я нчмаше никъде и в Ц: и в Д: и на вякъде все едно не съм я инсталирал...

<!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro-->Админ редакция:javata си работи перфектно търси проблема при теб!<!--colorc--></span><!--/colorc-->
you can't touch me!

слави
заклет форумец
Posts: 184
Joined: 21 Jan 2006, 19:56
Location: София
Contact:

Unread post by слави »

незнам но не м исе включва
you can't touch me!

User avatar
sonik_blast
Пристрастен GEEK
Posts: 2336
Joined: 11 Nov 2005, 17:57
Skype: sonik_blast_headoff
Location: София
Contact:

Unread post by sonik_blast »

Тая тема е морално остаряла....ще я пренапиша утре!
Не е важното къде си, важното е да си там, но да не си сам.
Колкото по-умен ставам, толкова по-тъп изглеждам в очите на другите.
No Fea Sonik Is Hea, YouR End Is Nea!

Locked